Προσινέτσκι: «Μίλησα με Άρη, περιμένω απάντηση εάν θα αναλάβω το καλοκαίρι»

Προσινέτσκι: «Μίλησα με Άρη, περιμένω απάντηση εάν θα αναλάβω το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Τις επαφές του με τον Άρη επιβεβαίωσε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις συζητήσεις με την πλευρά του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας, επιβεβαίωσε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Ο παλαίμαχος άσος, μεταξύ άλλων, των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε σε Μέσο της πατρίδας του ότι έχει μιλήσει με τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας μάλιστα ότι περιμένει απάντησή τους για το εάν θα αναλάβει το προσεχές καλοκαίρι.

«Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι», δήλωσε αρχικά ο Κροάτης προπονητής.

Για να αναφερθεί συγκεκριμένα και στην πιθανότητα συνεργασίας του με τον Άρη: «Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X