«Η Μπεσίκτας θέλει να πάρει ελεύθερο τον Χάμες»

«Η Μπεσίκτας θέλει να πάρει ελεύθερο τον Χάμες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Χάμες Ροντρίγκες θέλει να πάρει ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό η Μπεσίκτας, σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac».

Η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Μπεσίκτας θέλει να ενεργοποιήσει την μεταγραφική βόμβα του Χάμες Ροντρίγκες το καλοκαίρι, που εκείνος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Οι «μαύροι αετοί» θα ζητήσουν σύντομα ραντεβού με το γραφείο μάνατζερ «Gestifute» του Ζόρζε Μέντες, το οποίο εκπροσωπεί τον Χάμες, ενώ ταυτόχρονα δουλεύουν στην οριστιστικόποιηση της προσφοράς που θα καταθέσουν στον 31χρονο Κολομβιανό επιθετικό μέσο.

Το συμβόλαιό του μπορεί να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο υπάρχει μία οψιόν για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Χάμες, που ήρθε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν, έχει αγωνιστεί 22 φορές με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και δώσει έξι ασίστ σε 1.474 αγωνιστικά λεπτά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X