Επιμένει στην… ιστορία του ο Μαρινάκης παρά την διάψευση

Επιμένει στην… ιστορία του ο Μαρινάκης παρά την διάψευση
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιμένει στην... ιστορία του παρά τη διάψευση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης επιμένει στην… ιστορία του παρά τη διάψευση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Και ο Μαρινάκης το βιολί του παρά τη διάψευση Μπαλτάκου. Ο Mαρινάκης έσπευσε να απαντήσει στην απάντηση Μπαλτάκου.

«Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω. Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…», ανέφερε ο Μαρινάκης

«Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του. Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του», συμπληρώνει.

«Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ», υπογραμμίζει.

«Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη», καταλήγει.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X