Διαιτητής στην Πολωνία έβγαζε κάρτα σε... όποιον περνούσε κι έγινε viral (VIDEO)

Διαιτητής στην Πολωνία έβγαζε κάρτα σε... όποιον περνούσε κι έγινε viral (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Διαιτητής στην Πολωνία έβγαζε κάρτα σε... όποιον περνούσε κι έγινε viral στα social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαιτητής στο πολωνικό πρωτάθλημα παρασύρθηκε από τις πολλές κάρτες που έδειξε μαζεμένες στις καθυστερήσεις και η «μπάλα» πήρε κι έναν παίκτη της Σταλ Μίελετς, που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να… υπάρχει στο χορτάρι.

Η αναμέτρηση της Σλατσκ Βροτσλάβ κόντρα στη Σταλ Μίελετς για την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας έληξε ισόπαλη με 1-1 χάρη σε δύο γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο. Αφήνοντας έτσι τη θέση του… πρωταγωνιστή στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο λόγος για τον Πιότρ Λάσικ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στις καθυστερήσεις του αγώνα με αφορμή τις μαζεμένες κίτρινες κάρτες που χρειάστηκε να δώσει για να διατηρήσει τον πειθαρχικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι έβγαλε την κίτρινη και την έδειξε κατά σειρά στους Φλις (παίκτης των φιλοξενούμενων), Εξποζίτο και Βερντάσκα (γηπεδούχοι), σ’ έναν προς έναν. Πάνω που βρήκε… ρυθμό, όμως, ο Πολωνός ρεφ δεν μπορούσε να σταματήσει να μοιράζει κάρτες και «κιτρίνισε» και δεύτερο παίκτη των φιλοξενούμενων, τον Γκέτινγκερ, ο οποίος απλά κοιτούσε και δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην προηγούμενη φάση.

Στη θέα της κίτρινης κάρτας ο Γκέτινγκερ δεν μπορούσε να το πιστέψει! Το βίντεο αναμενόμενα δεν άργησε να γίνει viral πρώτα στα πολωνικά Μέσα κι έπειτα στο υπόλοιπο twitter.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X