ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ αποθέωσε την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ  έφερε το πρώτο Κύπελλο για φέτος στην οικογένεια της ΑΕΚ σκορπίζοντας χαμόγελα και χαρά σε όλο τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο.

Μετά την αποθεωτική υποδοχή στη Νέα Φιλαδέλφεια τα κορίτσια του «Δικεφάλου» γνώρισαν την αποθέωση και στο κλειστό των Άνω Λιοσίων όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με την Γαλατασαράι. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα συνοδευόμενη από τον πρόεδρο, Αλέξη Αλεξίου και τον διοικητικό υπεύθυνο, Λευτέρη Αρχόντη πάτησε στο …παρκέ του κλειστό με την αρχηγό Λαμπρινή Κωνσταντινίδου να σηκώνει ψηλά την κούπα μπροστά σε 6.000 περίπου φίλους της ΑΕΚ που χειροκρότησαν τα κορίτσια. Το σύνθημα «ΑΕΚ Κύπελλο» ήταν φυσικά αυτό που δονούσε την ατμόσφαιρα με όλα τα κορίτσια να δείχνουν να απολαμβάνουν την στιγμή και την αγάπη του κόσμου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τον κόσμο στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα χωρίς τον προπονητή, Γιουνούς Οτσάλ που βρίσκεται δίπλα στη σύζυγο και την κόρη του, παρακολούθησε το παιχνίδι με την Γαλατασαράι και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών, πανηγυρίζοντας στο τέλος τη νίκη.

Δείτε φωτογραφίες από την αποθέωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ:

ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η αποθέωση της Κυπελλούχου Ελλάδος στα Άνω Λιόσια (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X