ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ βοήθησαν ώστε να έρθει αυτή η μεγάλη πρόκριση.

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την ΑΕΚ, που κέρδισε με δυσκολία την Γαλατάσαραϊ με όλους τους παίκτες να βάζουν το λιθαράκι τους. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Μπρίντον Λεμάρ: Τρομερό ματς από τον Λεμάρ που ήταν ο MVP της ΑΕΚ σε αυτόν τον αγώνα. Δεν είναι μόνο οι 21 πόντοι που πέτυχε στην επίθεση με καλές επιλογές, αλλά και η άμυνα του πάνω στον Ράσελ σε πολλά σημεία του αγώνα που είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

Αϊζάια Μάιλς: Συνεχίζει να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι ο Μάιλς, αφού ήταν και πάλι άστοχος σε εύκολα σουτ για την κλάση του, αλλά βοήθησε με την παρουσία του μέσα στην ρακέτα

Πιέρ Οριόλα: Άλλη κλάση ο Ισπανός, ήταν απόλυτα καθοριστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και έχει πάντα τις σωστές τοποθετήσεις μέσα στην ρακέτα.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ άρχισε πολύ άσχημα τον αγώνα αφού ο Ράσελ του δημιούργησε πολλά προβλήματα και του έριξε την ψυχολογία. Δεν είχε καλές επιλογές αλλά στην τελευταία περίοδο, πέτυχε ένα κρίσιμο τρίποντο που έστειλε την διαφορά στους 10.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς ήταν εκπληκτικός και πάλι στην επίθεση, ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα, έπαιξε τρομερές άμυνες στους γκαρντ των Τούρκων αλλά δέχτηκε ένα χτύπημα που τον έβγαλε εκτός αγώνα.

Άλεξ Μάντσεν: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Κώστας Παπαδάκης: Δεν αγωνίστηκε

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ακόμα ένα τρομερό ματς από τον Βλάντο, που και πάλι ήταν καθοριστικός στην επίθεση, έδωσε φοβερές μάχες στην άμυνα για να μην παίρνουν μπάλα οι παίκτες του, ενώ βοήθησε και στα ριμπάουντ κατεβάζοντας 7.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος δεν μπορούσε να έχει μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα, καθώς η αθλητικότητα των γκαρντ των Τούρκων δεν τον βόλευε στην άμυνα.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Άλλο ένα φανταστικό Ευρωπαϊκό παιχνίδι από τον Λετονό, που ήταν εκπληκτικός στην επίθεση, κάνοντας τα πάντα σωστά, είτε σκοράροντας με προσωπική φάση, είτε δίνοντας ασίστ σε συμπαίκτες του. Στο τέλος του αγώνα χτύπησε και μένει να φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Κωστής Γόντικας: Ξεκίνησε στην πεντάδα, σκόραρε και 4 πόντους αλλά μετά δεν ξαναπάτησε στο παρκέ.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ επέστρεψε στην 12δα της ομάδας, είναι φανερό ότι είναι εκτός ρυθμού και ακόμα οι αντιδράσεις του είναι αργές, αλλά όπως και να έχει είναι μια σημαντική παρουσία μέσα στην ρακέτα σε άμυνα και επίθεση.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ παίρνει όλα τα credit για αυτήν την μεγάλη πρόκριση και την πορεία την ομάδας του στην Ευρώπη. Παρότι είχε να αντιμετωπίσει ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ, όχι μόνο κατάφερε να τις κερδίσει αλλά να τις αποκλείσει και από την συνέχεια της διοργάνωσης. Για ακόμα ένα παιχνίδι είχε πολύ καλό πλάνο και μετά την πρώτη περίοδο που βρήκε αμυντικές λύσεις, το πήγε ακριβώς εκεί που ήθελε.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X