Με τον κόσμο της για την νίκη-πρόκριση η ΑΕΚ απέναντι στην Γαλατάσαραϊ (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Με τον κόσμο της για την νίκη-πρόκριση η ΑΕΚ απέναντι στην Γαλατάσαραϊ (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Με νίκη η ΑΕΚ περνάει στα playoff του BCL.

H μεγάλη μέρα έφτασε για την ΑΕΚ, που υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ (CosmoteSport 4) στον Κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των Ομίλων του BCL.

H Ένωση, που έχει ρεκόρ 3-1, θέλει την νίκη που θα σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση, μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες στην Τουρκία και στην Γαλλία επί της Λιμόζ. Ο Ηλίας Καντζούρης, έχει προετοιμάσει την ομάδα του για αυτόν τον αγώνα, έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα φανεί στο παρκέ η αποφασιστικότητα των παικτών του.

Ο Ακίλ Μίτσελ, που προστατεύτηκε απέναντι στον Κολοσσό, έκανε κανονικά προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και θα αγωνιστεί, με την ελπίδα να θυμίσει τον παίκτη που έκανε διαφορά για την ΑΕΚ.

Από την μεριά της η Γαλατάσαραϊ, έρχεται στην Αθήνα σε πολύ καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη της επί της Μάλαγα, που την ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Αντρέας Πιστιόλης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, αφού με ήττα αποκλείεται από την διοργάνωση.

Ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στην αναμέτρηση, με τις προβλέψεις να μιλάνε για την μεγαλύτερη προσέλευση την φετινή σεζόν. Για αυτόν τον λόγο η ΚΑΕ συμβουλεύει να πάει από νωρίς ο κόσμος στο γήπεδο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X