Πίστη στην ΑΕΚ και ΟΛΟΙ ΛΙΟΣΙΑ!

Πίστη στην ΑΕΚ και ΟΛΟΙ ΛΙΟΣΙΑ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για το κομβικό σημείο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, αλλά και για τους λόγους που πρέπει να γεμίσει το Κλειστό των Άνω Λιοσίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν ήδη ειπωθεί και γραφτεί πολλά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, για την πρώτη ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για την κλήρωση των play off. Νομίζω ότι αν θα πρέπει να κρατήσουμε δύο «καλά» από την πίκρα που φάγαμε, είναι τα εξής.

Πρώτον, ότι συνέβη τώρα και όχι μέσα στα play off. Θα μου πείτε ότι θα μπορούσε να μην συνέβαινε καθόλου μέχρι τη λήξη της σεζόν. Εκτιμώ όμως ότι με το λανθασμένο σκεπτικό που αντιμετώπισε η ΑΕΚ και τον πανικό που την κατέβαλλε όταν έμεινε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα την… πάταγε μέσα στα play off και εκεί είναι πολύ πιθανό να της στοίχιζε οριστικά και αμετάκλητα, την απώλεια του πρωταθλήματος. Αντίθετα, τώρα όχι απλά έχει το χρόνο για να το… γυρίσει, αλλά ακόμα και το βράδυ της 1ης αγωνιστικής των play off, μπορεί να είναι πρώτη. Δεύτερον, είναι απολύτως ξεκάθαρο το τι πρέπει να διορθωθεί. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Την Κυριακή υπάρχει μόνο η ΝΙΚΗ…

Θα έχει συγκλονιστικό ενδιαφέρον η συνέχεια και σίγουρα θα έχουμε να σχολιάσουμε  πολλά. Προς το παρόν, ένα πράγμα μόνο. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι με το πραγματικά βατό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα των play off, το έχουμε κάνει λίγο… λύσσα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το θέμα είναι κυρίως το τι θα κάνει η ΑΕΚ, από τη στιγμή που βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Ήρθε η πρώτη ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά συνάμα πρέπει να ήταν και η τελευταία. Κάθε παιχνίδι θα είναι κομβικό στα play off, μα σε αυτό της Κυριακής με τον ΠΑΟ, που είναι στο +2 από την ΑΕΚ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον «άσο».

Δεν πρέπει με τίποτα να ξεκινήσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο θα κριθεί ο πρωταθλητής, με την ομάδα να είναι με το… πιστόλι στον κρόταφο για τη συνέχεια. Με νίκη την Κυριακή, η ΑΕΚ θα πάει πρώτη στη διακοπή και θα έχει «σβηστεί» εντελώς, η ήττα από τον Ολυμπιακό. Απλά πράγματα.

Μια ευχή…

Και κάτι τελευταίο που αφορά στο φετινό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Μια ευχή βασικά. Να έχει και τα επόμενα χρόνια, το πρωτάθλημα, το ίδιο ενδιαφέρον, την ίδια ανταγωνιστικότητα και να το διεκδικούν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες. Και παράλληλα, λιγότερη τοξικότητα. Αν συμβεί αυτό, θα ανέβει κατακόρυφα και γρήγορα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχή κάνω, δεν λέω ότι το πιστεύω κιόλας.

Αυτό που σίγουρα πιστεύω είναι ότι η ΑΕΚ, που προφανώς μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα, θα είναι πάντα ψηλά, πάντα δυνατή και πάντα θα διεκδικεί τους τίτλους. Γιατί με τη Νέα Φιλαδέλφεια, το νερό έχει μπει στο… αυλάκι. Και οι ήττες, όπως η πρώτη που ήρθε την τελευταία αγωνιστική της φετινής χρονιάς, θα είναι σπάνιες και θα αποτελούν λόγο για… πάρτι και για έξαλλους πανηγυρισμούς από τον αντίπαλο.

Έχουμε λοιπόν χρόνο και μέρες αρκετές μπροστά μας για να ασχοληθούμε και σε επίπεδο γνώμης, για τα play off. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, υπάρχει για όλη την ομάδα, μόνο το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Και καλό θα είναι να αφήσουμε όλοι μας την ομάδα να ηρεμήσει. Και φυσικά, να της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Στήριξη για την πρόκριση, αποθέωση για τα κορίτσια μας…

Την Τετάρτη ωστόσο, θα είναι μια διαφορετική βραδιά. Η «Βασίλισσα» παίζει στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων για την πρόκριση της στους «8» του BCL κι αυτό από μόνο του, αρκεί για να γεμίσει το γήπεδο και να παίξει η ομάδα με τον «έκτο παίκτη» στο πλευρό της.

Θα είναι όμως εκεί και τα κορίτσια μας του βόλεϊ, οι Κυπελλούχες Ελλάδας, που αξίζουν μία ακόμα αποθέωση για την ιστορία που έγραψαν στην Άρτα, με την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου για την ΑΕΚ. Επομένως χωρίς πολλά λόγια, αρκούν μόνο δύο λέξεις… ΟΛΟΙ ΛΙΟΣΙΑ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X