Super League: Με δυσκολία νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άρης (2-1) - Τρίποντα για Λεβαδειακό και Ιωνικό

Super League: Με δυσκολία νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άρης (2-1) - Τρίποντα για Λεβαδειακό και Ιωνικό
Photo Credits: INTIME

Τα αποτελέσματ της τελευταίας αγωνιστικής της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανατροπή στο σκορ, ο Άρης επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League. Βλάντιμιρ Νταρίντα (26΄), Ματέο Γκαρσία (43΄) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (58΄) τα γκολ των γηπεδούχων, που είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από το τέρμα του Αγγελου Λιάσου (7΄).

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν Παναιτωλικός και Λαμία τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Super League, καθώς η αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, έληξε 1-1. Οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν στα πλέι-άουτ, όπου βέβαια τα «καναρίνια» θα μπουν με μεγάλη άνεση, ενώ αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκινά από την προτελευταία θέση (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό) και θα δώσει την ύστατη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.


Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στη Λιβαδειά κι έφτασε στους 17 βαθμούς, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Πολύτιμο «τρίποντο» ο Ιωνικός

Ένα γκολ στο έβδομο λεπτό έκρινε τη μοίρα του αγώνα Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης, που έληξε με νίκη (1-0) της πειραϊκής ομάδας στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Συγκεκριμένα, το σκορ στη Νεάπολη άνοιξε νωρίς και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά προλαμβάνοντας την έξοδο του Παπαδόπουλου και έγραψε το 1-0.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων λίγο έλλειψε, μάλιστα, να σημειώσει κι ένα δεύτερο, απίθανο γκολ στο 36΄, όταν σχεδόν από το κέντρο αστόχησε ελάχιστα στην προσπάθειά του να «κρεμάσει» τον εκτός θέσης γκολκίπερ των Αρκάδων.

Με τον Αστέρα να «ψάχνεται» μετά το 0-1 σε ολόκληρο το ημίχρονο η κατάσταση έγινε περίπλοκη για τους φιλοξενούμενους στο 44ο λεπτό, όταν ο Αλάγμπ3 δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για πολύ σκληρό φάουλ στον Ρομαό και αποβλήθηκε στο 44΄.

Με την ηρεμία του 1-0 και του αριθμητικού πλεονεκτήματος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον Αστέρα αλλά ήταν πολύ επικίνδυνοι όταν έβγαιναν γρήγορα στον χώρο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Μάντζη στο 48΄ και το 54΄, το μόλις άστοχο φάουλ του Λοβέρα στο 59΄ και τους Μάντζη, Φαντιγκά στην ίδια φάση (67΄), στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X