Αλεξίου στο enwsi.gr: «Είναι μια επιβράβευση αγώνα πολλών ετών- Πάμε για το πρωτάθλημα τώρα» (VIDEO)

Εικόνες από την απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Συγκινημένος ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μίλησε στο enwsi.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο άνθρωπος που στήριξε από την πρώτη ημέρα το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και χθες είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει για το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου δακρυσμένος μετά το τέλος του αγώνα αγκάλιασε μια -μια όλες τις αθλήτριες και τον προπονητή, Γιουνούς Οτσάλ. Παρότι ο ίδιος αποφεύγει συνήθως τις δηλώσεις χθες δεν θα μπορούσε να μην νιώθει δικαιωμένος για το πρώτο τρόπαιο που έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας στην κάμερα του enwsi.gr αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου σχολίασε: «Είναι μια επιβράβευση αγώνα πολλών ετών. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στον Γιουνούς ήταν όλοι άψογοι. Εμείς είμαστε δίπλα τους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι παραπάνω μπορούμε και για το πρωτάθλημα αλλά και για όλα τα άλλα τμήματα. Θέλουμε να έρθει και το πρωτάθλημα, τα κορίτσια το πιστεύουν, το πιστεύουμε όλοι» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X