Η ΑΕΚ Β' μπλόκαρε στην Κρήτη, ήττα (0-1) από την Επισκοπή

Η ΑΕΚ Β' μπλόκαρε στην Κρήτη, ήττα (0-1) από την Επισκοπή
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' μπλόκαρε στην Κρήτη και έχασε με 1-0 από την Επισκοπή που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ μπλόκαρε στην Κρήτη χάνοντας με 1-0 από την Επισκοπή που έσπασε το… ρόδι, καθώς δεν είχε πετύχει ακόμα την πρώτη της νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο 45λεπτο μπορεί ο αέρας να ήταν «σύμμαχος» της Επισκοπής, αλλά η ΑΕΚ Β’ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Η ΑΕΚ Β’ απείλησε στο 13′. Ο Κοσίδης τροφοδότησε τον Κορομηλά με τον Ψαρρά να αποκρούει σωτήρια κρατώντας το 0-0.

Η ΑΕΚ Β’ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 15′ ήταν η σειρά του Γκολφίνου να απειλήσει την εστία των Κρητικών. Ενώ στο 18′ πέρασε ανεκμετάλλευτο το επικίνδυνο γύρισμα του Παρρά με τον Ψαρρά να απομακρύνει προ Κοσίδη. Ο αέρας παρότι ευνοούσε τους Κρητικούς, αυτοί δεν απείλησαν στπο ματς με το ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ.

Με την έναρξη του β’ μέρους, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Η Επισκοπή μπήκε δυνατά. Είχε το πρώτο σουτ εντός εστίας σε φάουλ του Κεφαλά με το 1-0 να έρχεται στο 49′ με προβολή του Κούτσια.

Το 1-0 έφερε ενθουσιασμό στη γηπεδούχο που δύο λεπτά αργότερα άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Βουκελάτος έκανε ωραία προσπάθεια, σέρβιρε στον Αμπαφού, του οποίου το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 55′ η ΑΕΚ Β’ έβγαλε αντίδραση και απείλησε με την ισοφάριση. Ήταν η φάση της καλοζυγισμένης σέντρας του Σκόνδρα με την κεφαλιά του Κοσίδη να περνά άουτ.

Μετά το 65′ η ΑΕΚ Β’ ρίσκαρε παίζοντας επί της ουσίας με δύο φορ, με δεδομένο πως πλην Κοσίδη πέρασε στο ματς ο Ζίνι αντί του Κορομηλά.

Και στο 71′ οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άγγιξαν το 1-1. Ο Ζίνι πάσαρε στον Σκόνδρα, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το δεξί “Γ” της εστίας του Ψαρρά.

Στο 75′ η Επισκοπή απείλησε εκ νέου με τον Χατζηεμμανουήλ να προλαβαίνει τον Αμπαφού με την ΑΕΚ Β’ όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΚ Β’ να αυξάνει την πίεση της και να απειλεί. Στο 77′ το σουτ του Γκολφίνου πέρασε άουτ, ενώ στο 79′ η ομάδα του Οφρυδόπουλοτ άγγιξε εκ νέου την ισοφάριση. Ο Παρράς έκοψε τη μπάλα, ο Ψαρράς βγήκε να μαζέψει όμως η μπάλα γλίστρησε από την αγκαλιά με τον Κοσίδη να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί πλασάροντας άουτ.

Το 1-0 έμελλε να μην αλλάξει έως το τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ Β’.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Πολίτης, Αραμπατζής (80′ Τζωρτζινάκης), Αμπαφού, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (64′ Κρίκλοου), Βουκελάτος (74′ Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ραντόνια, Λάτσι, Παρράς, Ρουκουνάκης, Λέλεκας, Σκόνδρας, Κορομηλάς (67′ Ζίνι), Γκολφίνος, Κοσίδης.

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Κεφαλάς, Κρίκλοου– Λάτσι

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X