Εθνική Ιταλίας: Ο Μαντσίνι δίνει ευκαιρίες σε Ρετέγκι και Κομπάνιο στην εθνική Ιταλίας

Εθνική Ιταλίας: Ο Μαντσίνι δίνει ευκαιρίες σε Ρετέγκι και Κομπάνιο στην εθνική Ιταλίας
Photo Credits: INTIME

Ανοίγει το ροτέισον στην εθνική Ιταλίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που κάνουν εξαιρετικές σεζόν και δεν αγωνίζονται στη Serie A

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέραν των πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε και τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται σε διαδικασία χτισίματος της «νέας εθνικής Ιταλίας» που θα επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο και θα… σβήσει τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Κάπως έτσι, ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» είναι διατεθειμένος να ανοίξει το ροτέισον και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που κάνουν εξαιρετικές σεζόν εκτός Serie A και δεν έχουν φορέσει ως τώρα το εθνόσημο.

Στις ερχόμενες κλήσεις, λοιπόν, αναμένεται να υπάρξει το όνομα του Ματέο Ρετέγκι. Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό που αγωνίζεται στην Αργεντινή και την Τίγκρε, μετρώντας 6 γκολ σε ισάριθμα ματς. Το γεγονός πως έχει ιταλικό διαβατήριο λύνει τα χέρια του Μαντσίνι, ο οποίος εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην εθνική Αργεντινής.

Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά αναμένεται να φορέσει την «ατζούρο» φανέλα και ο Αντρέα Κομπάνιο. Στα 26 του, αγωνίζεται στη Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα Βουκουρεστίου και μετράει 16 γκολ σε 24 ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας προσθέσει άλλο ένα σε πέντε αγώνες στο Conference League. Στη φετινή σεζόν έχει κάνει το… μεγάλο μπαμ, αφού νωρίτερα είχε περάσει από την Τρε Φιόρι του Σαν Μαρίνο και διάφορες ιταλικές ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, όπως οι Νουορέζε, Μποργκοσέζια, Πινερόλο και Κατάνια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X