Σάλκε: Έλυσε το συμβόλαιο του Γραμμόζη ένα χρόνο μετά την απόλυση του (ΦΩΤΟ)

Σάλκε: Έλυσε το συμβόλαιο του Γραμμόζη ένα χρόνο μετά την απόλυση του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας προπονητής, Δημήτρης Γραμμόζης ένα χρόνο μετά την απόλυση του από τη Σάλκε έλυσε το συμβόλαιο του με τους Βασιλικούς Μπλε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 6 Μαρτίου του 2022 η Σάλκε ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Δημήτρη Γραμμόζη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως δεν κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του. Ο 44χρονος τεχνικός πληρωνόταν κανονικά κατα τη διάρκεια της σεζόν και μάλιστα μετά την άνοδο της Σάλκε το συμβόλαιο του ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, με… τριπλάσιες απολαβές! Το συμβόλαιο του Γραμμόζη στην Τσβάιτε Λίγκα του απέφερε 600.000 ευρώ και μετά την άνοδο αυξήθηκε στο 1.800.000 ευρώ.

Μάλιστα εκτός από τον Γραμμόζη κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρόουβεν Σρέντερ, ο οποίος απολύθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 2022, όμως πληρωνόταν κανονικά. Σύμφωνα με το Kicker oι Βασιλικοί Μπλε συμφώνησαν και με τους δύο για την λύση της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους, καθώς κλείνει στην Αρμίνια Μπίλεφελντ του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X