Τσούμπερ: «Είναι ωραίο να είμαστε πρώτοι - Είμαι καλά, κερδίζω λεπτά και είναι σημαντικό»

Τσούμπερ: «Είναι ωραίο να είμαστε πρώτοι - Είμαι καλά, κερδίζω λεπτά και είναι σημαντικό»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου ο Στίβεν Τσούμπερ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ:

«Είναι φυσιολογικό όταν έχεις κάνει το 1-0 και να πλησιάζει το τέλος να υπάρχει ενθουσιασμός από το αντίπαλο κοινό, ο Ατρόμητος έκανε κάποιες φάσεις αλλά συνολικά είχαμε τον έλεγχο.

Για το ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη: «Είναι ωραίο συναίσθημα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και τα play off που θα είναι δύσκολα, δεν έχει τελειώσει κάτι, πρέπει να παίζουμε συγκεντρωμένα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το πως παίζει τελευταία: «Νομίζω πως είμαι καλά. Κερδίζω λεπτά και είναι σημαντικό, παίζουμε καλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε καλή ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να το χαρεί όλη η Ελλάδα, να παίξουμε καλά, θα δούμε τι θα γίνει»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X