Χάντμπολ: Με τρεις παίκτες της ΑΕΚ στην 17άδα αναχώρησε για Βέλγιο η Εθνική Ανδρών

Χάντμπολ: Με τρεις παίκτες της ΑΕΚ στην 17άδα αναχώρησε για Βέλγιο η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών χάντμπολ αντιμετωπίζει αύριο το Βέλγιο έχοντας στη σύνθεση της τους Αραμπατζή, Λιάπη και Παπαδιονυσίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο η Εθνική Ανδρών Χάντμπολ η οποία αντιμετωπίζει στις 21:10 το Βέλγιο  στην πόλη Χάσελτ για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ΕURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε σήμερα από το «Ελ Βενιζέλος» με προορισμό τις Βρυξέλλες. Τόσο το σημερινό παιχνίδι, όσο και αυτό στη Χαλκίδα (12/3, 18:00) με τους Βέλγους για την 4η αγωνιστική, αποτελούν δύο μεγάλα ραντεβού για την Εθνική μας ομάδα, καθώς μπορούν να κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι για αυτούς τους δύο σπουδαίους αγώνες, τους κρισιμότερους εδώ και πολλά χρόνια για το ελληνικό χάντμπολ. Ο αυριανός αγώνας θα μεταδοθεί από το CosmoteSport9, ενώ αυτός της Κυριακής από το ΕΡΤsports. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την Δευτέρα το απόγευμα την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ. Στην προετοιμασία δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος οι τραυματίες Δημήτρης Τζηράς και Πάνος Καραμπουρνιώτης, ο οποίοι τέθηκαν εκτός από τις διπλές αναμετρήσεις.

Με τρεις παίκτες της ΑΕΚ στην 17άδα

Στην αποστολή συμμετέχουν οι τρεις αθλητές της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αραμπατζής, Νίκος Λιάπης, Τάσος Παπαδιονυσίου. H αποστολή της Εθνικής Ανδρών αποτελείται από τους παρακάτω 17 αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Αραμπατζής, Μπάγιος, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Σάββας, Μπόσκος, Τόσκας, Πασσιάς, Παπάζογλου, Μάλλιος, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης -ως αρχηγός- ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, οι προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Ηλίας Μάντζος, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας, ιατρός Θανάσης Κουτής και ο Δημοσιογράφος- υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

5ος όμιλος

Βαθμολογία (σε 2 ματς)

  1. Κροατία 4
  2. Ελλάδα 2
  3. Ολλανδία 2
  4. Βέλγιο 0

Στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτεροι 3οι όλων των ομίλων, χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα με τους 4ους.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X