ΟΦΗ-ΑΕΚ: Πεναλτάρα η ανατροπή του Βίντα από τον Λάρσον, Διαμαντόπουλος-Φωτιάς το «κατάπιαν» προκλητικά! (VIDEO)

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Πεναλτάρα η ανατροπή του Βίντα από τον Λάρσον, Διαμαντόπουλος-Φωτιάς το «κατάπιαν» προκλητικά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όχι μόνο δεν έδωσαν πέναλτι στην ΑΕΚ, αλλά ο Διαμαντόπουλος έτρεξε να δείξει κίτρινη στον Βίντα για... θέατρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερά πράγματα σε βάρος της ΑΕΚ για μια ακόμα φορά!

H Ένωση με αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει έναν ανεβασμένο ΟΦΗ στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους να παίζουν εξ αρχής κλεισμένοι πίσω. Ο Δικέφαλος προσπαθεί να βρει λύσεις απέναντι στη σκληρή άμυνα του ΟΦΗ, όμως οι διαιτητές δεν την αφήνουν.

Στο 33′ και αφού η Ένωση είχε κερδίσει ένα φάουλ σαν κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έπεσε στην περιοχή με τον Βίντα να κοντρολάρει, να την τσιμπάει προσπαθώντας να αποφύγει τον Διαμαντή ο οποίος κάνει κακό μαρκάρισμα και ανατρέπει τον Κροάτη. Ο Διαμαντόπουλος όμως όχι μόνο δεν έδειξε πέναλτι αλλά έτρεξε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Βίντα για θέατρο. Απίστευτα πράγματα!


Ούτε ο Διαμαντόπουλος, ούτε και ο Φωτιάς στο VAR είδαν το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ με την φάση να γίνεται ακόμα πιο τραγελαφική με την κίτρινη για θέατρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media τοποθετήθηκε για τη φάση γράφοντας: «34’ Ο Βίντα τσιμπάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, δέχεται μαρκάρισμα από τον Λάρσον και πέφτει, ο διαιτητής δείχνει κίτρινη στον Κροάτη για θέατρο!»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X