Μπενφίκα: Ερευνάται για δωροδοκίες αντιπάλων παικτών σε δώδεκα αγώνες

Μπενφίκα: Ερευνάται για δωροδοκίες αντιπάλων παικτών σε δώδεκα αγώνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμέτωπη με την πορτογαλική δικαιοσύνη ως ύποπτη για διαφθορά και στήσιμο αγώνων εξακολουθεί να είναι η Μπενφίκα.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη εισαγγελικής έρευνας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος το 2018 που την έστειλε στο Champions League (φέρεται να εγγυήθηκε μεταγραφή σε παίκτη της Μορεϊρένσε με αντάλλαγμα να υποπέσει σε πέναλτι, όπως και συνέβη), οι Αετοί της Λισαβόνας βρίσκονται εκ νέου στο «στόχαστρο» με την υποψία χρηματισμού αντιπάλων παικτών σε δώδεκα αγώνες μεταξύ 2016 και 2019.

Οι έξι αφορούν δικές της αναμετρήσεις, ενώ οι υπόλοιποι έξι ήταν αγώνες της Πόρτο ή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στους οποίους η Μπενφίκα φέρεται να δωροδόκησε παίκτες των μικρότερων ομάδων, έχοντας χτίσει συνολικά ένα περιβάλλον οικονομικής εξάρτησης και ευνοϊκής μεταχείρισης με πρακτική αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Από τους έξι δικούς της αγώνες, οι πέντε έληξαν με νίκη για την Μπενφίκα, ενώ ο ένας έληξε ισόπαλος εκτός έδρας κόντρα στην Μποαβίστα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X