Νέο «χαστούκι» της Κρεμονέζε στη Ρόμα, επικράτησε 2-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα – Τρίτη αποβολή στη σεζόν για Μουρίνιο! (VIDEO)

Νέο «χαστούκι» της Κρεμονέζε στη Ρόμα, επικράτησε 2-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα – Τρίτη αποβολή στη σεζόν για Μουρίνιο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νέα τεράστια νίκη (2-1) της Κρεμονέζε επί της Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Της έχει πάρει τον αέρα για τα καλά!

Νέο «χαστούκι» της Κρεμονέζε στη Ρόμα. Συγκεκριμένα, πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από όταν η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι απέκλεισε τους «τζαλορόσι» στο Κύπελλο, την Τρίτη (28/2) το ξανάκανε, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας.

Μάλιστα, αυτή ήταν η παρθενική νίκη στη φετινή Λίγκα για την Κρεμονέζε, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση (12β). Από την άλλη, η Ρόμα παρέμεινε 5η με 44 βαθμούς κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει τετράδα. Να σημειωθεί ότι στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο τεχνικός των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο, αποβλήθηκε -ελέω διαμαρτυριών- για… τρίτη φορά στη σεζόν!

Το πρώτο «χτύπημα» για τη Ρόμα ήρθε στο 17′, όταν ο Τσατζού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της με τρομερή οβίδα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ελάχιστες οι καλές στιγμές των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Ωστόσο, απάντησε με μία εξ αυτών και συγκεκριμένα με τον Σπινατσόλα στο 71’.

Το ολικό σοκ για τη Ρόμα ήρθε στο 81’, όταν ο Οκερέκε ανατράπηκε από τον Ρουί Πατρίσιο, με τον Τσιοφάνι να διαμορφώνει το τελικό 2-1 από την άσπρη βούλα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X