ΑΕΚ: Γεμίζει η «φαρέτρα» του Ηλία Καντζούρη ενόψει Ιωνικού - Πότε κάνουν ντεμπούτο οι Λεμάρ και Οριόλα

ΑΕΚ: Γεμίζει η «φαρέτρα» του Ηλία Καντζούρη ενόψει Ιωνικού - Πότε κάνουν ντεμπούτο οι Λεμάρ και Οριόλα
Photo Credits: INTIME

Γεμίζει σιγά-σιγά το «οπλοστάσιο» της ΑΕΚ και του Ηλία Καντζούρη ενόψει του ματς με τον Ιωνικό, αλλά και για το finish της σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον Ιωνικό, αλλά και για το finish στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με τον με τον Ηλία Καντζούρη να περιμένει την επιστροφή των διεθνών, για να ετοιμαστεί η Ένωση για τη συνέχεια.

Τις προηγούμενες μέρες, όπου η ΑΕΚ δεν είχε υποχρεώσεις, το βάρος είχε πέσει στην ένταξη των νεοαφιχθέντων, Μπρίντον Λεμάρ και Πιέρ Οριόλα. Δύο παίκτες που αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες της Ενωσης και αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του Πλάτωνα, απέναντι στον Ιωνικό (04/03, 17:00).

Και αυτά τη στιγμή που ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης αναμένει την επάνοδο των διεθνών, για να συνεχιστούν οι προπονήσεις με το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό παικτών.

Οι Δημήτρης Φλιώνης, Κωστής Γόντικας, Γιάνις Στρέλνιεκς και Αλεξάντερ Μάντσεν επέστρεψαν στην Ελλάδα, έπειτα από τις υποχρεώσεις τους και αναμένεται να μπουν σε ρυθμό προπόνησης την Τετάρτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Περί Μάντσεν και Μίτσελ

Όσον αφορά τον Μάντσεν, ο Φινλανδός σέντερ ταξίδεψε στο Ελσίνκι προκειμένου να συνεχίσει εκεί το κομμάτι της αποκατάστασής του και την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Από εκεί και πέρα ο Ακίλ Μίτσελ αναμένεται να συνεχίσει με θεραπεία, με την κατάστασή του να παρακολουθείται καθημερινά, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία πως σταδιακά θα μπει σε κομμάτια της προπόνησης της ομάδας, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό στο πέλμα, τον οποίο αποκόμισε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, κόντρα στον Πανιώνιο.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ξέρουν καλά πως το κομμάτι της σεζόν στο οποίο μπαίνει η ομάδα τώρα είναι άκρως απαιτητικό και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Η… αρχή γίνεται στη Νίκαια και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος, για να μην χαθεί το «τρένο» της τρίτης θέσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X