Η Τσέλσι εξετάζει την... επιστροφή του Έιμπραχαμ

Η Τσέλσι εξετάζει την... επιστροφή του Έιμπραχαμ
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός της Ρόμα, είναι στους υποψήφιους που εξετάζει η Τσέλσι, καθώς θα είναι μια πιο φθηνή επιλογή από τον Βίκτορ Όσιμεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει τον επιθετικό της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, πίσω στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Football Insider. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μπλε» σκέφτονται επίσης να υπογράψουν τον Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι, αλλά γνωρίζουν ότι θα χρειαζόταν ένα τεράστιο ποσό για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» θα χρειαστούν περίπου 70 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσουν και πάλι τον Έιμπραχαμ. Η ρήτρα επαναγοράς ενεργοποιείται το καλοκαίρι – δύο χρόνια μετά την αρχική αποχώρηση του Άμπραχαμ.

Έχει σημειώσει επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 32 εμφανίσεις ως τώρα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αυτή τη σεζόν. Ο Αμπραχαμ πραγματοποίησε μια πιο γόνιμη σεζόν το 2021-22, σκοράροντας 27 φορές καθώς η Ρόμα κέρδισε το Europa Conference League.

Πίσω στην Αγγλία, η πιο παραγωγική του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ ήρθε με τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι. Σκόραρε 15 γκολ και σημείωσε τέσσερις ασίστ σε 34 εμφανίσεις ως βασικός επιθετικός των Μπλε τη σεζόν 2019-20. Κανένας παίκτης δεν κατάφερε να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα στις τρεις σεζόν που ακολούθησαν, με τον πρώτο σκόρερ Χάβερτζ να σημειώνει μόλις πέντε γκολ ς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Το συμβόλαιο του Άμπραχαμ με τη Ρόμα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X