Μετά τη ρατσιστική επίθεση ο Αλάμπα έδωσε εξηγήσεις επειδή ψήφισε τον Μέσι (ΦΩΤΟ)

Μετά τη ρατσιστική επίθεση ο Αλάμπα έδωσε εξηγήσεις επειδή ψήφισε τον Μέσι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταβίντ Αλάμπα χρειάστηκε να εξηγήσει για ποιο λόγο ψήφισε πρώτα τον Λιονέλ Μέσι και μετά τον Καρίμ Μπενζεμά για το βραβείο «The Best», καθώς οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης στράφηκαν εναντίον του με ρατσιστικά σχόλια.

Ο διεθνής Αυστριακός αμυντικός ήταν αυτός που ψήφισε για τα βραβεία της FIFA, όπως συνέβη με τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων.

Πρώτη επιλογή του ήταν ο Μέσι, δεύτερη ο Μπενζεμά, κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή των οπαδών των Μαδριλένων, που θα περίμεναν να ψηφίζει πρώτο τον Γάλλο, αφού είναι συμπαίκτες.

«Σχετικά με το βραβείο FIFA The Best: Η εθνική Αυστρίας ψηφίζει γι’ αυτό το βραβείο ως ομάδα, όχι μόνο εγώ. Όλοι στο συμβούλιο της ομάδας μπορούν να ψηφίσουν και έτσι αποφασίζεται. Όλοι ξέρουν, ειδικά ο Καρίμ, πόσο τον θαυμάζω και τις εμφανίσεις του. Και έχω πει συχνά ότι για μένα είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, και αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Χωρίς αμφιβολία» έγραψε ο Αλάμπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X