Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Μίτσελ: «Πάντα οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Μίτσελ: «Πάντα οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε»
Photo Credits: INTIME

Στη διαιτησία στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις διαιτητικές αποφάσεις στάθηκε ο Μίτσελ μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι (0-0) του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως… πάντα οι εξηγήσεις των κανονισμών στερούν από την ομάδα του αυτό που δικαιούται, χωρίς βέβαια να αναφερθεί συγκεκριμένα σε κάποια φάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε στο 89′ με τον Βρουσάι, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Φάση που επέφερε το… ντου του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα επικράτησαν νέες συνθήκες ζούγκλας με ανθρώπους των γηπεδούχων να επιτίθενται -επιχειρώντας να κλωτήσουν- τον διαιτητή του ματς, Ζοάο Πινέιρο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote:

«Έχουμε παίξει πολυ καλά αλλά δεν είχαμε ευστοχία. Επίσης όταν καταφέραμε να σκοράρουμε βρίσκεται πάντα κάποια συγκυρία. Στο φετινό πρωτάθλημα πάντα οι εξηγήσεις των κανονισμών μάς στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Όπως εγινε και στο πρωτο ματς, κάναμε ό, τι καλυτερο μπορούσαμε, αλλά μας έλειπε η επιτυχία στο τελείωμα για να τα καταφέρουμε.

Η αλήθεια είναι πως αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας.  Δεν μπορώ σε καμια περίπτωση να δώσω ευθύνη σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Παίξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν σκοράραμε. Κάναμε αυτό ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει και με το παραπάνω και για αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον παίκτη μας.  Σίγουρα όταν παίζεις όπως απόψε δείχνεις πως είσαι στο δρόμο, οπότε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X