Η ΑΕΚ «πατάει» στη Νέα Φιλαδέλφεια (και) τον Αστέρα Τρίπολης και περιμένει τις απώλειες στο Καραϊσκάκη (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «πατάει» στη Νέα Φιλαδέλφεια (και) τον Αστέρα Τρίπολης και περιμένει τις απώλειες στο Καραϊσκάκη (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με νίκη απόψε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παραμένει σε θέση ισχύος στις πρώτες θέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να επιστρέψει στα «τρίποντα» μετά την ήττα της Τούμπας με 2-0 για να παραμείνει σε θέση ισχύος στις πρώτες θέσεις της Super League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (17:30, Cosmote Sport 1HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια σε ματς για την 24η αγωνιστική της Super League και θέλει να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει κοντά στην κορυφή με δεδομένο και το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη και τις απώλειες που θα φέρει.

H ΑΕΚ μετρά «14 στα 14» στο «κάστρο» της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την περιοχή της να θυμίζει… «ναρκοπέδιο», μιας και έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ. Το ένα στο ιστορικό ματς με τον Ιωνικό (4-1) και το άλλο στο επιβλητικό 4-1 επί του Λεβαδειακού. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως η Ένωση προέρχεται από τέσσερα σερί 3-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με Πανσερραϊκό, Άρη, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί σήμερα με απουσίες. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σιμάνσκι και Μουκουντί, ενώ νοκ άουτ τέθηκε μέσα στην εβδομάδα με θλάση και ο Φαν Βέερτ. Παραμένουν εκτός και οι Φερνάντες, Μοχαμαντί, ενώ προέκυψε θέμα και με τον νεαρό Μαχαίρα. Αντίθετα «ετοιμοπόλεμος» είναι ο Ντομαγκόι Βίντα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έχει αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη και έχει επικεντρωθεί με απόλυτο σεβασμό όπως είπε και ο κόουτς, στο πώς να πετύχει τον σκοπό της σήμερα το απόγευμα.

«Εμείς αυτό που πρέπει να ξέρουμε, είναι ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, παίκτες που μπορούν να αντέξουν την πίεση. Και φυσικά, διαθέτει σημεία που μπορεί να μας προκαλέσουν κινδύνους. Εμείς τον σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Σε ό,τι αφορά στο πλάνο ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης που θα λάβει στήριξη από την ομάδα, μετά την κακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ. Στην άμυνα το πιο πιθανό είναι να δούμε τους Ρότα-Χατζισαφί στα μπακ χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση Σιντιμπέ με τους Βίντα-Τζαβέλλα να είναι το δίδυμο των στόπερ. Στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν πως πάμε για εξάρι τον Γιόνσον, οκτάρι τον Πινέδα και τους Άμραμπατ-Γκατσίνοβιτς στις πτέρυγες. Ενώ δεν αλλάζει το δίδυμο των Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία. Δεν αποκλείεται πάντως δεξιά να δούμε από την αρχή και τον Ελίασον.

Ο Ματίας Αλμέιδα συγκρότησε αποστολή από 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης που μετρά τρεις σερί ισοπαλίες, έχει συν και πλην ενόψει του αποψινού ματς.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει κανονικά στην διάθεσή τους Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Καστάνιο και Σίτο που είναι τιμωρημένοι και ο Ρεγκίς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ζουγλής, Κωστέας.

Οι διαιτητές του ματς

  • Διαιτητής: Τζοβάρας
  • Βοηθοί: Κουρομπύλια, Κούλα Χασάν
  • Τέταρτος: Γκορτσίλας
  • VAR: Κουμπαράκης, Κόλλιας

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X