ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήξεραν το πρόβλημα και το έκρυβαν!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήξεραν το πρόβλημα και το έκρυβαν!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης αποκαλύπτει τις ενέργειες που έκανε ο Ατρόμητος, μέσω της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αλλάξει όλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό που έγινε πριν από 21 μέρες στο Περιστέρι ήταν ξεκάθαρα μία αισχρή προσπάθεια προκειμένου να κόψουν βαθμούς από την ΑΕΚ, στην κούρσα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου! Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Επειδή ήμουν παρών και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκδίκαση, αυτά που έχουν δει τα μάτια μου και έχουν ακούσει τα αυτιά μου είναι πραγματικά αδιανόητα.

Στην πρωτοβάθμια προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έφταιγε ο καιρός, η… τοπική κακοκαιρία, η μέτρηση, η μεζούρα, ο διαιτητής και φυσικά η ΑΕΚ! Υπήρξε μία παρατυπία για την οποία υπεύθυνος ήταν μόνο ο γηπεδούχος Ατρόμητος και επιδίωξαν να βάλουν την ταμπέλα του θύτη στην ΑΕΚ!

Κανένα από τα επιχειρήματα που παρουσίασαν δεν υπολογίστηκε υπέρ τους στο σκεπτικό της απόφασης για ορισμό του αγώνα. Διασύρθηκαν στο Πανελλήνιο και πανηγύριζαν. Όταν δε το σκεπτικό της απόφασης υποστήριζε ότι δεν έχει ευθύνη ο Ατρόμητος, πίστεψαν πως όλα είχαν τελειώσει.

Η ΑΕΚ στην έφεση που κατέθεσε και εκδικάστηκε την Παρασκευή όχι μόνο κατέρριψε στο σκεπτικό αλλά με έγγραφά της υπέδειξε ότι ο Ατρόμητος είναι ο μοναδικός υπαίτιος για όλη αυτή την ιστορία.

Στη θέα των εγγράφων, οι αντίπαλοι δικηγόροι έπαθαν πανικό. Δεν το περίμεναν. Έψαχναν να βρούνε κάποιο πάτημα. Ο κ. Κούγιας για παράδειγμα επαναλάμβανε ότι φταίει η μεζούρα και ο τρόπος μέτρησης. Κάτι που έχει αποδειχθεί οριστικά ότι δεν ισχύει.

Η απέλπιδα προσπάθειά τους ήταν να βγάλουν έξω από την εκδίκαση την ΑΕΚ. Για αυτό και ο Κούγιας ενώ έλεγε άλλα στην πρωτοβάθμια, έκανε στροφή 180 μοιρών και προσπάθησε την Παρασκευή το μεσημέρι να βγάλει εκτός εκδίκασης και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ώστε με αυτόν τον τρόπο να βγάλει και την ΑΕΚ εκτός υπόθεσης. Απέτυχε όμως και μετά άρχισε η φαρσοκωμωδία με τα γνωστά αποτελέσματα.

Αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα, είναι ότι ο Ατρόμητος του κ. Σπανού, ο οποίος έκανε… έργα για να πάρει την απαιτούμενη αδειοδότηση, το καλοκαίρι, γνώριζε πολύ καλά, ότι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου στο Περιστέρι είναι προβληματικός. Για αυτό το λόγο λοιπόν εδώ και πέντε μήνες έκανε φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να βρει κρατικά κονδύλια, ώστε να προχωρήσει σε ολοκληρωτική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και φυσικά και των τσιμεντομένων δοκαριών!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες και το μέρος του εγγράφου που φέρνουμε στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ότι ο Ατρόμητος επιχείρησε να πάρει κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής (!) προκειμένου να φτιάξει έναν αγωνιστικό χώρο προδιαγραφών FIFA & UEFA που να επιτρέπει τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως εδώ και μία… 5ετία από την τελευταία φορά που έπαιξε ο Ατρόμητος στην Ευρώπη, η αλήθεια που παρουσίαζαν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου και οι «φίλοι» του ήταν μία φούσκα! Οι αποκαλύψεις δε θα σταματήσουν εδώ…

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X