Συγκλονιστικά ΑΕΚόπουλα δείχνουν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συγκλονιστικά ΑΕΚόπουλα δείχνουν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε μια όμορφη εκδήλωση στην Βυζαντινή Γωνιά τα παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής έδειξαν πόσο όμορφο είναι να είσαι ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια πολύ όμορφη «κιτρινόμαυρη» βραδιά στην πάντα φιλόξενη «Βυζαντινή Γωνιά»

Τα «ΑΕΚόπουλα» απόλαυσαν την βραδιά δείχνοντας για μια ακόμη φορά πόσο όμορφο είναι να βλέπεις μικρά παιδιά ντυμένα με τα «κιτρινόμαυρα» να τραγουδούν τον ύμνο της ΑΕΚ. Στην διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» φρόντισαν να μετατρέψουν την Βυζαντινή Γωνιά σε μια μικρή …σκεπαστή με τα συνθήματα τους. Ο προπονητής, Νίκος Ζιάκας ήταν στο πλευρό των μικρών παιδιών ενώ ο Γεράσιμος Γασπαρινάτος μίλησε στα παιδιά για το μεγαλείο της ΑΕΚ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

Συγκλονιστικά ΑΕΚόπουλα δείχνουν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Συγκλονιστικά ΑΕΚόπουλα δείχνουν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Συγκλονιστικά ΑΕΚόπουλα δείχνουν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Συγκλονιστικά ΑΕΚόπουλα δείχνουν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X