Μαχρέζ : «Ο Χάαλαντ δεν παίρνει πότε πολλές μπαλιές είναι ένας επιθετικός για να τελειώνει φάσεις»

Μαχρέζ : «Ο Χάαλαντ δεν παίρνει πότε πολλές μπαλιές είναι ένας επιθετικός για να τελειώνει φάσεις»
Photo Credits: INTIME

Υπερασπίστηκε τον Χάαλαντ ο Μαχρέζ σε δηλώσεις του μετά το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ σημείωσε το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λειψία για τους «16» του Champions League και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στους δημοσιογράφους, σπεύδοντας -μεταξύ άλλων- να υπερασπιστεί τον Ερλινγκ Χάαλαντ.

«Στο τέλος του αγώνα, ο Γκουαρντιόλα είδε ότι ήμασταν θυμωμένοι και μας ζήτησε να ηρεμήσουμε. Είναι μόνο μία ισοπαλία και απομένουν 90 λεπτά στην έδρα μας. Είναι το Champions League και οι ομάδες είναι δυνατές. Και όταν δεν… σκοτώνεις το παιχνίδι, μπορεί να δεχθείς γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να το κάνουμε και στο δεύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ηταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ακόμη κι έτσι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν «καθαρίσαμε» το ματς. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά τελικά, η ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι τόσο άσχημη. Ο Χάαλαντ δεν παίρνει ποτέ πολλές μπάλες, είναι ένας επιθετικός για να τελειώνει τις φάσεις.

Ο προπονητής θέλει να είναι περισσότερο στο παιχνίδι, αλλά είναι ένας γρήγορος και δυνατός επιθετικός. Σήμερα, είχε μια-δύο ευκαιρίες και ενόχλησε τον αντίπαλο. Αλλά δεν είναι για να παίρνει 70 μπάλες στον αγώνα, δεν είναι αυτός ο ρόλος του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X