Οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο ενώθηκαν και τραγούδησαν το όνομα του Μουρίνιο στο μετρό (VIDEO)

Οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο ενώθηκαν και τραγούδησαν το όνομα του Μουρίνιο στο μετρό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα στις Ίντερ και Πόρτο απέδειξαν οι οπαδοί των δυο ομάδων, αφού πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση συναντήθηκαν στο μετρό του Μιλάνου και τραγούδησαν ρυθμικά το όνομα του!

Ο «Special One» ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και με τις δύο ομάδες, αφού με την Πόρτο κατέκτησε το Champions League τη σεζόν 2003/04, ενώ με την Ίντερ τη σεζόν 2009/10.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης (22/02), λίγη ώρα πριν οι «νερατζούρι» υποδεχθούν τους Πορτογάλους, οι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο μετρό και ενωμένοι, τραγούδησαν το όνομα του, δείχνοντας την αγάπη τους για αυτόν.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Πορτογάλος κάθεται στον πάγκο της Ρόμα και την οδήγησε στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, βάζοντας τέλος στην 14ετια χωρίς τίτλο, ενώ φέτος οι «Τζιαλορόσι» βρίσκονται στην 3η θέση της Serie A και έχουν ως μοναδικό στόχο τη είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X