Σκέψεις στην Ίντερ για επιστροφή-«βόμβα» του Μουρίνιο!

Σκέψεις στην Ίντερ για επιστροφή-«βόμβα» του Μουρίνιο!
Photo Credits: INTIME

Ο Μουρίνιο φέρεται να είναι... φευγάτος από τη Ρόμα και να εξετάζεται από την Ίντερ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια επιστροφή… βόμβα φαίνεται πως εξετάζει για τον πάγκο της η Ίντερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το -έγκυρο σε ό, τι αφορά το ρεπορτάζ της Ίντερ και της Μίλαν- «sportmediaset», στο τραπέζι των «νερατζούρι» έχει πέσει το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Ουσιαστικά, το όλο θέμα ξεκινά από τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους της Ρόμα και να ζητά διευκρινίσεις ενόψει της επόμενης σεζόν σχετικά με τους στόχους και το μπάτζετ της ομάδας. Μάλιστα, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει λάβει σχετικές απαντήσεις και ως εκ τούτου εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Κάπου εκεί εμπλέκεται και η Ίντερ, η οποία δεν παραμένει αδιάφορη στο ενδεχόμενο επιστροφής του 60χρονου προπονητή. Εξάλλου, το προηγούμενο πέρασμά του από τον πάγκο της (2008-2010) είχε συνδυαστεί με την κατάκτηση ενός Champions League, δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου Ιταλίας και ενός ιταλικού Super Cup.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ίντερ δεν… παίζει μόνη της μπάλα, καθώς την περίπτωση του «Special One» φαίνεται πως εξετάζουν και άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X