Ο Τσιάρτας συνεχίζει τα παράπονα: «Εμένα δεν με κάλεσε η ΑΕΚ στα εγκαίνια και ο Ζαραλίκος πάει σε κάθε ματς»

Η απάντηση του Τσιάρτα στη μητέρα και την αδερφή του: «Αισθάνομαι ότι υπερασπίζομαι ξανά τα εθνικά μας χρώματα, όπως το 2004»

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε τα όσα είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Τσιάρτας συνέχισε τα παράπονα προς τη διοίκηση της ΑΕΚ γιατί δεν καλέστηκε στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena».

Αυτή τη φορά πήρε αφορμή από τα όσα είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σε βίντεο του για τον ΆΔωνι Γεωργιάδη, στο οποίο καλεί τον υπουργό να κόψει τον λαιμό του μπροστά σε κόσμο!

Η αντίδραση από πλευράς υπουργού ήταν άμεση, λέγοντας: «Αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων σε αυτόν τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν».

Ο Τσιάρτας για Ζαραλίκο

Το θέμα, ωστόσο, σχολίασε και ο Βασίλης Τσιάρτας! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έκανε retweet την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας παράπονα προς τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena τον Ζαραλίκο και όχι τον ίδιο!

Γράφει ο Τσιάρτας: «Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X