ΑΕΚ: Πρώτη στα 60μ με εμπόδια η Αναϊς Καραγιάννη

ΑΕΚ: Πρώτη στα 60μ με εμπόδια η Αναϊς Καραγιάννη

Μια ακόμη καλή εμφάνιση από την πρωταθλήτρια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυρίαρχη για ακόμα μία φορά η Αναΐς Καραγιάννη της ΑΕΚ, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στα 60 μ. με εμπόδια.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος μέσα στο ΣΕΦ, με εντυπωσιακή κούρσα με χρόνο 8.21″. Η Αναΐς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του Ευρωπαϊκού της Κωνσταντινούπολης, καθώς ήδη μετρούσε και δύο εξαιρετικές διαδοχικές κούρσες στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου και στο Διεθνές Μίτινγκ.

Να τονίσουμε πως η Κύπρια Δάφνη Γεωργίου που τερμάτισε πρώτη αλλά δεν πιάνεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Αναϊς Καραγιάννη σχολίασε μετά την κούρσα της: Δεν κατάλαβα πως στο τέλος ήρθε από πίσω η Δάφνη. Κάποια μικρά λάθη στην κούρσα μου στέρησαν κάτι καλύτερο. Γενικά έχω κάνει καλή σεζόν, ωστόσο θεωρώ υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι καλό, γιατί ξέρω πως μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθώ”, είπε η αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

ΑΕΚ: Πρώτη στα 60μ με εμπόδια η Αναϊς Καραγιάννη

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X