Εθνική Ελλάδας: Οι τρεις βασικές επιλογές που εξετάζονται για το νέο «σπίτι» της

Εθνική Ελλάδας: Οι τρεις βασικές επιλογές που εξετάζονται για το νέο «σπίτι» της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδος ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε πρόβλημα ως προς το που θα προπονείται καθώς θα έπρεπε να φύγει από τον Άγιο Κοσμά. Από τα τέλη Γενάρη οι δύο επιλογές ήταν η Παιανία ή να βρισκόταν χώρος στο παλιό αεροδρόμιο ή την Ελευσίνα για να φτιάξει δικές της εγκαταστάσεις η ΕΠΟ, ωστόσο η 2η εναλλακτική ήταν κοστοβόρα και έτσι έμεινε προς διαβούλευση και υπό… επεξεργασία. Τελικώς όπως ανακοινώθηκε η ΕΠΟ θα χρησιμοποιεί την Παιανία για το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε ρίξει στο… τραπέζι στο πλαίσιο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τρεις εναλλακτικές. Η μία είναι χώρος που παραχωρεί ο Δήμος Ελευσίνας για να αξιοποιηθεί κατάλληλα για το νέο «σπίτι» της Εθνικής μας ομάδας.

Μάλιστα το «Documento» ανέφερε σε ρεπορτάζ του σε σχέση με την Ελευσίνα πως ο Δήμος Ελευσίνας παραχωρεί στην ΕΠΟ έναν χώρο 65,5 στρέμματων, όπου θα μπορούν να… στεγαστούν όλες οι Εθνικές ομάδες. Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στην περιοχή Αντλιοστάσια, κοντά στο Θριάσιο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη από την Αττική οδό. Εκεί υπάρχει και ένα κολυμβητήριο, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1990 και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Η 2η λύση που τέθηκε επί τάπητος είναι ένας χώρος στο Ελληνικό τον οποίο παραχωρεί συγκεκριμένη εταιρεία. Και υπάρχει και μία τρίτη επιλογή, εκείνη της Παιανίας, αφότου ολοκληρωθεί η χρήση του αθλητικού της κέντρου μετά από ένα διάστημα τριών μηνών. Βέβαια τελική απόφαση πάνω σε αυτά τα δεδομένα δεν έχει ληφθεί.

Μία σημαντική παράμετρος που πρέπει επίσης να ληφθεί στα υπ’ όψιν είναι η πιθανή βοήθεια της UEFA. Σύμφωνα με τα όσα έχει πληροφορηθεί η διοίκηση της ΕΠΟ – και έχετε διαβάσει – μπορεί να εξασφαλιστεί από την UEFA ένα κονδύλι της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ για να αγοραστεί οικόπεδο ή και να δημιουργηθεί προπονητικό κέντρο. Όχι όμως για να έβρισκε ή να βρει η ΕΠΟ έναν χώρο με ενοίκιο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X