Η ΑΕΚ την μπάλα της, οι άλλοι την προπαγάνδα τους… Ότι μπορεί ο καθένας…

Η ΑΕΚ την μπάλα της, οι άλλοι την προπαγάνδα τους… Ότι μπορεί ο καθένας…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ενόψει της μάχης στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει η μέρα του ντέρμπι, που απ’ ότι διαπιστώνω, συμφωνούμε όλοι πως πρόκειται για το πιο δύσκολο ματς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Είναι και το τάιμινγκ, που το καθιστά τέτοιο. Στη Λεωφόρο ήταν μόλις η 4η αγωνιστική. Στο Φάληρο ήταν η τελευταία του πρώτου γύρου. Τώρα στην Τούμπα, πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τα περιθώρια στενεύουν.

Αν νικήσει η ΑΕΚ, πετυχαίνει δύο βασικά πράγματα. Πρώτον, αποκτά το ρόλο του φαβορί για πρωτιά στη βαθμολογία πριν τα play off. Και δεύτερον, θέτει εκτός μάχης, τον έναν από τους τρεις ανταγωνιστές της για τον τίτλο. Μα πάνω κι από αυτά τα δύο, για μένα το πιο σημαντικό είναι το μήνυμα που θα στείλει η «Ένωση», με νίκη στην Τούμπα.

«Κύριοι, εμείς είμαστε τα αφεντικά για τον τίτλο και δεν το διαπραγματευόμαστε. Τα έχουμε όλα, το ξέρετε, έχουμε και τον χαρακτήρα ως ομάδα για να το πετύχουμε». Αυτό θα είναι το μήνυμα σε ενδεχόμενο «διπλό».

Κόντρα σε έναν αντίπαλο, που μετά την ΑΕΚ, παίζει την καλύτερη μπάλα, εδώ και αρκετό καιρό. Και που να μην λησμονούμε πως είναι αήττητος από τότε που έχασε από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λοιπόν. Και οι αναλύσεις μάταιες. Και η ΑΕΚ επιθετικά θα παίξει γιατί αυτή είναι η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Και ο ΠΑΟΚ θαρρώ γιατί κι αυτός το μπορεί, ειδικά στην έδρα του. Με φουλ πίεση και οι δύο. Ντέρμπι με τα όλα του, πραγματικά.

Αυτή τη φορά, στοχεύουν στις… κίτρινες!

Τώρα, όσον αφορά στα… γύρω γύρω, αναμενόμενα. Απλά περιμένεις να δεις που θα στοχεύσει η προπαγάνδα. Αυτή τη φορά στοχεύει στο να «κιτρινιστούν» όσο το δυνατόν νωρίτερα οι παίκτες του Αλμέιδα και ειδικά ο Σέρχιο, ώστε να… μαζευτούν και να μην ασκήσουν μετά αυτή την τρομακτική πίεση που ξέρουν και που κάνει κάθε αντίπαλο να χάνει τα αυγά και τα καλάθια.

Αλλά δεν νομίζω ότι αυτή η ΑΕΚ μασάει, ούτε από προπαγάνδα, ούτε από κουτοπονηριές. Ας κλαφτούν όσο θέλουν, ας πέσουν πάνω στους διαιτητές για διαμαρτυρία από τα πρώτα λεπτά, ας κάνει κι ο Λουτσέσκου τα γνωστά,

τα δικά του. Ας κάνει ο καθένας στο κάτω κάτω της γραφής, τη δουλειά που μπορεί να κάνει καλύτερα στο γήπεδο.

Αυτό που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ είναι να παίξει την μπάλα της. Και να μην χάσει το μυαλό της από αυτό. Μετά, όλα θα είναι πιο απλά για να έρθει το μεγάλο «διπλό». Και θα έρθει.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X