Χασάν για Ατσού: «Ένας υπέροχος άνθρωπος με καρδιά από χρυσάφι»

Χασάν για Ατσού: «Ένας υπέροχος άνθρωπος με καρδιά από χρυσάφι»
Photo Credits: INTIME

Ο Αχμέντ Χασάν αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάν Άτσου, που βρέθηκε σήμερα νεκρός στα συντρίμμια του σεισμού στην Τουρκία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ότι ο Κριστιάν Ατσού, έχασε τη ζωή του στον σεισμό στην Τουρκία. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο Αχμέντ Χασάν είπε το δικό του αντίο στον πρώην συμπαίκτη του (ήταν μαζί στη Ρίο Άβε), χαρακτηρίζοντας τον Γκανέρο «έναν υπέροχο άνθρωπο». «Ένας υπέροχος άνθρωπος, καρδιά από χρυσάφι, πάντα χαμογελαστός και πάντα εκεί για την οικογένεια και τους φίλους του. Rip αδερφέ μου, δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, όλα μπορούν να αλλάξουν, σεισμός που καταστρέφει πόλεις, που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους. Αυτή είναι η ζωή! Τρομακτική, ευμετάβλητη και τίποτα δεν είναι μόνιμο», έγραψε ο πρώην φορ του Ολυμπιακού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X