Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στην Αθήνα την αποκατάστασή του ο Αϊτόρ, «επιστροφή» τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στην Αθήνα την αποκατάστασή του ο Αϊτόρ, «επιστροφή» τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Από τη νέα σεζόν επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την προ τριημέρου (13/2) επέκταση της συνεργασίας του Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2025 (με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο), η μεγάλη αγωνία των φίλων του «τριφυλλιού», έχει να κάνει με το κατά πόσο έχει ελπίδες ο Καταλανός εξτρέμ να προλάβει κάποιους αγώνες στο φίνις της εφετινής σεζόν, έπειτα από την επέμβαση στον χιαστό σύνδεσμο του αριστερού γονάτου, που έκανε στις 31 Οκτωβρίου 2022.

Κάτι πολύ λογικό, δεδομένου ότι ο 27χρονος εξτρέμ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος με 8 γκολ και 2 ασίστ στις πρώτες 9 αγωνιστικές, μέχρι δηλαδή να υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγωνα της 23ης Οκτωβρίου με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (10η αγωνιστική).

Η πλήρης επάνοδος του Αϊτόρ, εντούτοις, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Καταλανός αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας έως τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου κι ως εκ τούτου θα ήταν τεράστιο ρίσκο να μπει σε αγωνιστικό πρόγραμμα, έπειτα από τόσο μεγάλη αποχή και τόσο σοβαρή επέμβαση και με τα ματς του Παναθηναϊκού στο φινάλε των play off να είναι όλα… φωτιά.

Δεν θα έμπαινε άλλωστε σε μία τέτοια διαδικασία, ούτε το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού κι αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί και με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα συνεχίσει με ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση τα προγράμματά του (εν Αθήναις πλέον μαζί με το εξαιρετικό ιατρικό τιμ των «πράσινων», έπειτα από 3,5 μήνες στη Βαρκελώνη), προκειμένου να αφήσει πίσω του όλη αυτη την περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό του.

Και θα «μπει» σε κανονική ροή προπονήσεων κι αγωνιστικό ρυθμό απ’ την πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με στόχο να είναι πανέτοιμος στην εκκίνηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους «πράσινους» στα καλοκαιρινά προκριματικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X