AEK: Ο «κιτρινισμένος» Σιμάνσκι και οι υπόλοιποι επτά στο... όριο

AEK: Ο «κιτρινισμένος» Σιμάνσκι και οι υπόλοιποι επτά στο... όριο
Photo Credits: INTIME

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League δημιουργείται πρόβλημα με τις κάρτες για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πονοκέφαλος» δημιουργείται για τον Ματίας Αλμέιδα με τις κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΚ.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Ένωσης καθώς δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και συμπλήρωσε κάρτες.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η «Ένωση» θα χρειαστεί να επανέλθει στη λογική που είχε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν έπαιζε με δύο αμυντικά χαφ στον άξονα. Οι δύο προφανείς επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα είναι να αντικαταστήσει τον Σιμάνσκι με τον Γαλανόπουλο, είτε να επιστρέψει τον Πινέδα δίπλα στον Γιόνσον, όπως βλέπαμε πριν το Μουντιάλ με τον Μεξικανό στον άξονα.

Κάπως έτσι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς τον Πολωνό μέσο στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Ατρόμητο εκτός, ενώ θα βρει απέναντί της δύο φορές τον Ολυμπιακό, μία για τη ρεβάνς στο Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν επτά παίκτες της ΑΕΚ που είναι στο όριο της τιμωρίας των 4 καρτών (χάνοντας ένα ματς από τα τέσσερα που ακολουθούν). Ο Αρόλντ Μουκουντί που έχει συμπληρώσει, έχει δηλωθεί να εκτίσει με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι υπόλοιποι που είναι στο όριο είναι οι: Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον, Χατζισαφί.

Τέλος, η ευκολία με την οποία οι διαιτητές βγάζουν κάρτα στους παίκτες της ΑΕΚ είναι εμφανής αν συγκρίνει κανείς τα νούμερα μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ένωση έχει 43 κάρτες, ο Άρης 41, ο Παναθηναϊκός 40 και ο Ολυμπιακός 33.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X