Poll: Πώς κρίνετε την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Poll: Πώς κρίνετε την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ;
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο και σημαντικό poll για το πώς κρίνετε την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πότε είχαμε 5 Φεβρουαρίου, πότε μετρούσαμε δοκάρια, πότε ήρθε η «Barbara», πότε χιόνισε, πότε έλιωσε, πότε βγήκε απόφαση ούτε που το καταλάβαμε. Ο καιρός πέρασε και το μόνο που δεν άλλαξε είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων. Ανακοινώσεις που εκδόθηκαν την επομένη του (μη) αγώνα, ανακοινώσεις που σωρηδόν εκδίδονται από χθες. Ξεκίνησε η ΑΕΚ, ακολούθησε ο Παναθηναϊκός, αργότερα τοποθετήθηκε επισήμως ο Γιώργος Σπανός, μπήκε στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός και προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει την άποψη μόνο των… δοκαριών.

Η ουσία είναι ότι βάσει του πειθαρχικού οργάνου της Super League και του σκεπτικού του αθλητικού δικαστή, ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά και σε νέα ημερομηνία, αν και ενδεχομένως θα χρειαστεί να περιμένουμε και την έφεση που σκοπεύει να ασκήσει η Ένωση. Από το πρωί της Τρίτης, όταν και βγήκε η απόφαση υπάρχει ένα γαϊτανάκι συζητήσεων και αναλύσεων, το οποίο ως συνήθως δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στη διαμόρφωση κλίματος. Ένθεν κακείθεν. Είναι δεδομένο ότι περιμένουμε περισσότερα επεισόδια σχετικά με το παιχνίδι στο Περιστέρι, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, όμως προς το παρόν θα σταθούμε στα προηγούμενα και στο τρέχον.

Στα μεθεόρτια, λοιπόν, της αγωνιστικής και στο poll για την αναβολή του αγώνα του SDNA. Τότε 81,89% θεωρούσε ότι έπρεπε να διεξαχθεί το ματς κανονικά, ενώ μόλις 18,11% ψήφισε υπέρ της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ της ΑΕΚ. Κάτι που μας οδηγεί στο επόμενο poll, εκείνο βάσει της απόφασης του αθλητικού δικαστή.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X