Ατρόμητος-ΑΕΚ: To χρονοδιάγραμμα για την έφεση, την εκδίκαση και την απόφαση

Ατρόμητος-ΑΕΚ: To χρονοδιάγραμμα για την έφεση, την εκδίκαση και την απόφαση
Photo Credits: INTIME

Τι να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει περιθώριο 48 ωρών για να ασκήσει το δικαίωμά της για έφεση μετά την πρωτόδικη απόφαση-ντροπή για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και η Επιτροπή Εφέσεων θα δημοσιεύσει το πινάκιό της το αργότερα μέχρι την Δευτέρα (20/2).

Την επόμενη Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, όπως συνηθίζει η Επιτροπή.

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα βγει η απόφαση. Η Εφέσεων σπάνια βγάζει αποφάσεις γρήγορα και το έχει κάνει ελάχιστες φορές στο παρελθόν. Οταν υπήρχε θέμα… αγώνα, καρτών, τιμωρίας και έτσι είχε αποφανθεί εντός της ίδιας ημέρας.

Επομένως, δεν είναι διόλου απίθανο να χρειαστεί μια εβδομάδα και να ανακοινωθούν οι αποφάσεις μέχρι τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου. Στο πολύ αισιόδοξο σενάριο, αποφάση θα βγει μέχρι την παρακάτω Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, λόγω της πίεσης χρόνου που υπάρχει.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί εκ νέου ο Ατρόμητος, τότε θα πρέπει να δει η Super League τις πιθανές διαθέσιμες ημερομηνίες. Το διήμερο 22-23 Φεβρουαρίου… καίγεται, καθώς δεν θα έχει προλάβει να βγει η απόφαση, ενώ την 1η Μαρτίου διεξάγεται η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Επομένως, το 8-9 Μαρτίου φαντάζει μονόδρομος, μιας και στις 12 Μαρτίου ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και η Λίγκα πρέπει να επικυρώσει τη βαθμολογία προτού πάμε στα playoffs/playouts.

Αν υποθετικά η υπόθεση πάει στο CAS, τότε μπορεί να ζητηθεί προσωρινή απόφαση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, ώστε να οριστεί άμεσα ο αγώνας και μετά να γίνει η κανονική εκδίκασή της.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X