Λαμία: Παραιτήθηκε ο Παντελίδης

Λαμία: Παραιτήθηκε ο Παντελίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ (1-4).

Το είπε και το έκανε ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote, μετά το βαρύ 1-4 από τον ΟΦΗ, προανήγγειλε εξελίξεις, τονίζοντας ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του και λίγα λεπτά αργότερα, όπως έκανε γνωστό και στη συνέντευξη Τύπου, υπέβαλε την παραίτηση του.

Η διοίκηση μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την έκανε αποδεκτή.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τη Λαμία στις 16 Νοεμβρίου χωρίς να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα όπου σημείωσε τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο Κύπελλο Ελλάδας απέκλεισε την Καλλιθέα με μία ισοπαλία και μία νίκη και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ομάδα γ’ Εθνικής με δύο νίκες ενώ δεν… πρόλαβε να παρατάξει την ομάδα του στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ αφού αναβλήθηκε λόγω χιονιού.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, «παίζει» το όνομα του πρώην προπονητή του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανού ο οποίος μάλιστα, πρόσφατα παρακολούθησε αγώνα της Λαμίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X