Η ΑΕΚ επέστρεψε και έκανε κομμάτια το... αήττητο του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Η ΑΕΚ επέστρεψε και έκανε κομμάτια το... αήττητο του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Ο Ρόναλντ Βάργκας σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, χάριζε στην ΑΕΚ μια πολύ σημαντική νίκη στη σύγχρονη εποχή, κάνοντας θρύψαλα το αήττητο του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν επτά χρόνια τέτοιες μέρες, η ΑΕΚ φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά από δυόμισι χρόνια, καθώς η εξορία στις κατώτερες κατηγορίες είχε τελειώσει.

Ο αντίπαλός της ονειρευόταν να γίνει ο πρώτος αήττητος πρωταθλητής στην Ελλάδα, μετά το το 1964, όμως τα όνειρά του γκρεμίστηκαν στις 13 Φεβρουαρίου του 2016, όταν η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 με γκολ του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και τις εντός έδρας νίκες επί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, με το ίδιο σκορ!

Στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν ο νυν προπονητής Εθνικής μας Γουστάβο Πογιέτ, ο οποίος είδε την ομάδα του να γίνεται κυρίαρχος του αγώνα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μποτία αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 47’, όταν ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Χρήστο Αραβίδη που έφευγε προς την εστία του Ολυμπιακού, και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μιλιβόγεβιτς σταμάτησε με το χέρι μία προσπάθεια του Ισπανού αμυντικού της ΑΕΚ Ντίντακ Βιλά, υποχρεώνοντας τον διαιτητή Καλογερόπουλο να καταλογίσει και να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, ο Ρομπέρτο απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βάργκας που έκανε το 1-0, βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ! Ηταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού μετά από το 1-0 με το γκολ του Μπλάνκο στο τελευταίο λεπτό, τον Νοέμβριο του 2010.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X