Αλ Χιλάλ: Πριμ 25 εκατ. ευρώ παρά την ήττα απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αλ Χιλάλ: Πριμ 25 εκατ. ευρώ παρά την ήττα απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ ανακοίνωσε 25 εκατ. ευρώ πριμ στους παίκτες της Αλ Χιλάλ παρά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από την Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ απέκλεισε τη Φλαμένγκο και έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Σαουδική Αραβία.

Παρά την ήττα (5-3), η ομάδα απ’ το Ριάντ δεν θα φύγει με… άδεια χέρια από το Ραμπάτ. Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, γνωστός ως πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές της με 25 εκατομμύρια ευρώ για την συμμετοχή τους στον τελικό!

Ο Αλ Ουαλίντ, πολύ δραστήριος στο Twitter, συνεχάρη την ομάδα για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και απένειμε στους παίκτες 100 εκατομμύρια σαουδαραβικά ριάλια. Αν οι μαθητές του Ραμόν Ντίας είχαν επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είχαν βάλει στις τσέπες τους ένα εκατομμύριο περισσότερα σαουδαραβικά ριάλια ανά παίκτη.

Το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ έδωσε το παρών σε αυτόν τον τελικό διεκδικώντας τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στην κάτοχο του Champions League θεωρήθηκε θρίαμβος στη Σαουδική Αραβία. Ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια να ανέβει η χώρα στην ποδοσφαιρική ελίτ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X