Μίτσελ: «Έχει νόημα για εμάς η ρεβάνς, χωρίς ντροπή μετά το 3-0 να παίξουμε»

Μίτσελ: «Έχει νόημα για εμάς η ρεβάνς, χωρίς ντροπή μετά το 3-0 να παίξουμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος ήταν ο Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ με σκορ 3-0, με τον Ισπανό προπονητή των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει πως έχει νόημα η ρεβάνς για τους Πειραιώτες και πως πρέπει να παίξουν χωρίς ντροπή στη ρεβάνς.

Οι δηλώσεις του Ισπανού:

Για το που αποδίδει την ήττα: Έχουμε κάνει ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί. το δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βελτιωθούμε, μπήκαμε στη μάχη, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το τρίτο γκολ με το πέναλτι δυσκόλεψε πολύ την πορεία μας στη διοργάνωση.

Για τα δοκάρια: Νομίζω ότι έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι όλα μπορούσαν να συμβούν. Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ αυτά τα λάθη μπορείς να τα πληρώσεις. το δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν αρκετά. Δημιουργήσαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Το τελικό σκορ είναι βαρύ για εμάς.

Για το άσχημο ξεκίνημα: Αν υπήρχε μία εξήγηση θα υπήρχε και μία λύση. Το θέμα είναι ότι όταν παίζεις απέναντι σε καλές ομάδες την κακή αρχή θα την πληρώσεις. Δεν θα πήγαινε κάτι καλά αν χρειαζόταν να πούμε στους παίκτες τι πρέπει να προσέξουν σε αυτά τα ματς.

Για το αν γυρνάει: Ίσως παίζοντας όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν πιθανό. Παίζοντας όπως στο πρώτο όμως όχι.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X