Για χαρτοπετσέτα είπαν, αλλά μια κροτίδα μπορεί να τους κάνει την... δουλίτσα

Για χαρτοπετσέτα είπαν, αλλά μια κροτίδα μπορεί να τους κάνει την... δουλίτσα
Photo Credits: INTIME

Ο Ιnsider γράφει για την σημασία να προσέξει ο κόσμος την κάθε λεπτομέρεια, διότι σ' αυτές τις λεπτομέρειες έχει βασιστεί το... διάβασμα του ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού πρώτου ημιτελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τον Ολυμπιακό κατέστησαν πολύ σαφείς τις προθέσεις τους. “Ακόμα και μια χαρτοπετσέτα να πέσει, φύγαμε”. Δεν ήταν απειλή. Ήταν προαναγγελία του μη αγωνιστικού πλάνου που έχουν εκπονήσει για το αυριανό ματς. Όσο ο Μίτσελ φτιάχνει ενδεκάδα, την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι στο Λιμάνι, φτιάχνουν σχέδιο για το πως θα τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Για να φτιαχτεί βεβαίως αυτό το πλάνο, χρειάζεται μια πολύ προσεκτική μελέτη και διάβασμα. Σε λεπτομέρειες. Τι και πως τους δίνει νόμιμη αφορμή, να κάνουν σε οποιοδήποτε σημείο της αυριανής βραδιάς, αναστροφή και αποχώρηση. Φυσικά και μια χαρτοπετσέτα δεν είναι αρκετή. Όμως ένα αντικείμενο από την κερκίδα, είναι και παραείναι. Ή μια κροτίδα που δεν θα κτυπήσει κανέναν μεν, αλλά θα κάνει δυνατό θόρυβο δε, επίσης μπορεί να είναι.

Είναι δεδομένο πως θα έρθουν πανέτοιμοι για το πως θα αντιδράσουν σε κάθε τέτοια ανάλογη περίπτωση. Είναι απολύτως ικανοί να έχουν ήδη πάρει πληροφορίες από ειδικούς για την… τροχιά που μπορούν να πάρουν τα αντικείμενα από την εξέδρα και την δύναμη με την οποία προσγειώνονται στο έδαφος ή αν και τι μπορεί να προκαλέσει στην ακοή το σκάσιμο μιας κροτίδας. Πολύ καθαρό πρέπει να το έχουμε όλοι. Απολύτως διαβασμένοι θα έρθουν όχι για το πως θα κερδίσουν, αλλά για το πως θα εξυπηρετήσουν πλάνο αποσταθεροποίησης.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να τους δοθεί το παραμικρό πάτημα, με το παραμικρό αντικείμενο, με την παραμικρή κροτίδα. Ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι προσεκτικός, διότι θα την έχουν διαβάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτούν. Η ΑΕΚ και το ματς αύριο, το μόνο που χρειάζεται είναι δυνατή φωνή για 90 λεπτά. Και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X