Στην Τουρκία ο Κουλούρης - Υπέγραψε στην Αλάνιασπορ

Στην Τουρκία ο Κουλούρης - Υπέγραψε στην Αλάνιασπορ
Photo Credits: INTIME

Στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Ευθύμης Κουλούρης, ως δανεικός από την αυστριακή ΛΑΣΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Τουρκίας έγινε ο Ευθύμης Κουλούρης που υπέγραψε στην Αλάνιασπορ ως δανεικός από τη Λασκ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στο… παρά ένα των μεταγραφών η Αλάνιασπορ συμφώνησε με τον Έλληνα επιθετικό συνεχίζοντας την παράδοση που έχει «χτίσει» με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε πως στον σύλλογο της Τουρκίας έχουν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία οι Γιώργος Τζαβέλλας, Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης με τον Σκυδραίο επιθετικό να γίνεται ο τέταρτος Έλληνας.

Η Αλάνιασπορ κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα ήρθε σε συμφωνία με τον Κουλούρη και έπειτα με τη Λασκ όπου ανήκει για τον δανεισμό του – τουλάχιστον – μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο 27χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Αυστριακό σύλλογο ευελπιστεί να κάνει μία νέα αρχή σε έναν σύλλογο και ένα πρωτάθλημα που φαίνεται μέχρι τώρα να ταιριάζει «γάντι» στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Τη μετακόμιση του Κουλούρη στην Τουρκία ανακοίνωσε και επίσημα η Λασκ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X