Τραγωδία στην Τουρκία: Βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ!

Τραγωδία στην Τουρκία: Βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ!
Photo Credits: INTIME

Νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χειρότερο δυνατό σενάριο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για τον Εγιούπ Τουρκασλάν. Ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

«Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μαλάτια, ο οποίος έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Ο Εγιούπ Τουρκασλάν αγνοούνταν μετά τον σεισμό στη γειτονική χώρα και σήμερα μετά από 35 ώρες, οι διασώστες που συμμετείχαν στην έρευνα βρήκαν τη σορό του τερματοφύλακα της Μαλάτιασπορ.

Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει «Συλλυπητήρια! ο τερματοφύλακάς μας, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση κτηρίου από τον σεισμό. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε υπέροχε άνθρωπε»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X