Τα γυρίζουν τώρα στον Ολυμπιακό: «Απλώς ζητήσαμε να εγγυηθούν τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τα γυρίζουν τώρα στον Ολυμπιακό: «Απλώς ζητήσαμε να εγγυηθούν τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Αναδίπλωση από τον Ολυμπιακό στο θέμα των μέτρων ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ολική κωλοτούμπα προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς διευκρίνισε ότι το μόνο που ζήτησε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι απλώς εγγυήσεις ότι τα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση στο Instagram διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως «το μόνο που είπε ο Ολυμπιακός είναι ότι απαιτούμε από την ΕΛ.ΑΣ. να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια και δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνέψει η αποστολή».

Τα γυρίζουν τώρα στον Ολυμπιακό: «Απλώς ζητήσαμε να εγγυηθούν τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη κιόλας σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το ματς φάνηκε η πρόθεση του Ολυμπιακού να έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να… φύγει!

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, ΕΛ.ΑΣ κυρίως (και από Αθλητική Βία) και ομάδες, βρέθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, έκαναν απόλυτο έλεγχο και τσέκαραν -μεταξύ άλλων- τη διαδρομή απ’ όπου θα περάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού.

Στο τραπέζι βρέθηκαν οι ώρες άφιξης, αναχώρησης, πως θα φτάσουν και που θα κατευθυνθούν με το που μπουν στο εσωτερικό της OPAP Arena. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε τη θέση της ομάδας του: «στην πρώτη χαρτοπετσέτα , στο πρώτο αντικείμενο προς το πούλμαν της αποστολής της ομάδας μας, το δηλώνουμε από τώρα να το γνωρίζουν οι αρχές, εμείς θα κάνουμε αναστροφή, θα φύγουμε και δεν θα γίνει το ματς. Ξεκάθαρα…»!

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδειξαν όλα όσα αξίωναν από την ΕΛ.ΑΣ και τους τρόπους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως όλα είναι ευθύνη της Αστυνομίας για να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X