ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο ο Παναγόπουλος

ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο ο Παναγόπουλος

Ο αθλητής ξιφασκίας της ΑΕΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο Ξιφασκίας Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Δημήτριου Παναγόπουλου της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ξιφασκίας Αιγάλεω στη μνήμη του Γεωργίου Παυλίδη, στο Ξίφος Ασκήσεως.

Ο αθλητής της ΑΕΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις. Αρχικά σημείωσε 2 νίκες σε 5 αγώνες στον όμιλο, ενώ ακολούθησε η νίκη του με 15-5 επί του Αντόνοφ (ΑΟΞ Αιγάλεω). Στους «32» επικράτησε με 15-12 του Τερτίπη (ΑΟΞ Αιγάλεω) και στους «16» 15-8 του Σταυράκη (ΑΞΙΑ Χαϊδάρη).

Στα Προημιτελικά, ο Παναγόπουλος επικράτησε με 15-10 του Αποστολόπουλου (ΑΞΙΑ Χαϊδάρη), ενώ ηττήθηκε με 15-7 από τον Κοντοχριστόπουλο (ΑΟΞ Αιγάλεω), ο οποίος κατέκτησε και το χυρυσό μετάλλιο. Τον Δημήτριο Παναγόπουλο συνόδεψε ο προπονητής Βαγγέλης Σαρρής.

Στο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων-Νεανίδων, η ΑΕΚ συμμετείχε με 3 αθλητές και αθλήτριες. Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής, Αγαπητός Παπαδημητρίου.

Η Δάφνη Βασιλάτου κατέκτησε την 6η θέση, με πειστικές εμφανίσεις, ο Αλκιβιάδης Σπυριδωνίδης την 14η και ο Χρήστος Τσιτάκης την 51η θέση, καθώς δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στα νοκ άουτ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X