ΑΕΚ: Τα... τανκς του ράγκμπι τραγουδούν «Σ'αγαπώ πολύ, πιο πολύ» - Δείτε VIDEO

ΑΕΚ: Τα... τανκς του ράγκμπι τραγουδούν «Σ'αγαπώ πολύ, πιο πολύ» - Δείτε VIDEO
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ ισοπεδώνει και τρομάζει στο πέρασμά της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μάγκες της ΑΕΚ στο ράγκμπι δείχνουν συχνά την τρέλα και την πώρωση τους με τον Δικέφαλο.

Άλλωστε αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα δει το διακριτικό πανό των «Yellow Black Tanks» που είναι πάντα εκεί, δίπλα στον Δικέφαλο.

Στο τελευταίο τους παιχνίδι εκτυλίχθηκε μια φοβερή στιγμή που δείχνει γιατί αυτά τα παιδιά αξίζουν και την στήριξη του κόσμου.

Μετά τη νίκη με 20-12 επί της ομάδας Aris Eagles στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, για την 4η αγωνιστική του Greek Rugby Federation η ΑΕΚ έμεινε μόνη πρώτη

Ο αγώνας διεξήχθη Δ.Γ. Βριλησσίων, με την «Ένωση» να δίνει και τη… ψυχή της για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δεν ήταν μόνο τους στα Βριλήσσια καθώς ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στηρίζοντας την ομάδα σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα όλη η ομάδα σαν μια γροθιά, με τον προπονητή να δίνει το σύνθημα… κυριολεκτικά τραγούδησαν το ιστορικό «Σ’ αγαπαώ πολύ… πιο πολύ».

Δείτε και… τρελαθείτε:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X