ΑΕΚ Κ19: Τρένο με σπασμένα... φρένα και «7 στα 7»!

ΑΕΚ Κ19: Τρένο με σπασμένα... φρένα και «7 στα 7»!
Photo Credits: INTIME

Με σπασμένα... φρένα και «7 στα 7» η ΑΕΚ Κ19

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρένο» οι Νέοι της AEK, μετά τη νέα νίκη-θρίλερ επί του Άρη

Μια ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μακροπρόθεσμο πλάνο, κλέβει την παράσταση τους τελευταίους 3 μήνες στο πρωτάθλημα της Κ19.

Η ΑΕΚ του Γενναίου Καραχάλιου πέτυχε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας 1-0 του Άρη, βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και δικαιούται να ονειρεύεται. Μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες (είχε προηγηθεί το 2-1 επί του ΟΦΗ την Τετάρτη) οι «κιτρινόμαυροι» επικρατούν με γκολ του ίδιου παίκτη, στα τελευταία λεπτά!

Ο Τάσος Κοντορουχάς ήταν και χθες (29/1) ο «άνθρωπος της τελευταίας στιγμής» σκοράροντας στο ίδιο γήπεδο (Άλσος Βεϊκου), στην ίδια εστία στο 86΄ και φτάνοντας τα 10 γκολ που τον ανεβάζουν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Η Ένωση δεν έχει ηττηθεί από τις 5 Νοεμβρίου (2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη) και μετράει επτά συνεχείς νίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις (με Ολυμπιακό, Ιωνικό, ΟΦΗ και Άρη) με γκολ από το 86΄ και μετά!

Πηγή: gazzetta.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X