Το VAR ξεφτίλισε την προπαγάνδα Ολυμπιακού και Αρη - Σύγκρουση σαν του Αθανασιάδη στη Σκωτία κρίθηκε ως κανονική (VIDEO)

Το VAR ξεφτίλισε την προπαγάνδα Ολυμπιακού και Αρη - Σύγκρουση σαν του Αθανασιάδη στη Σκωτία κρίθηκε ως κανονική (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη φάση στο παιχνίδι της Σέλτικ που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και τι δεν έχουμε ακούσει από χθες για το ματς της ΑΕΚ με τον «καημένο» Άρη.

Η Ένωση πάτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως οι πολέμιοί της συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να της ρίχνουν βέλη εύνοιας από τη διαιτησία. Κακίζουν λοιπόν τον Πορτογάλο ρέφερι γιατί… τόλμησε να δώσει πέναλτι στην ΑΕΚ και απέβαλλε τον Ετέμπο για ένα ανόητο μαρκάρισμα στον Σιμάνσκι. Λογικά η ΑΕΚ θα φταίει για την απερισκεψία των παικτών του Άρη.

Το καλύτερο είναι όμως άλλο. Η φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έκανε έξοδο, πήδηξε πολύ ψηλά και αφού απομάκρυνε τη μπάλα, βρήκε με το γόνατό του, τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Φυσικά ο Άρης σε ανακοίνωσή του είπε διάφορα αστεία, όπως και άλλοι πρώην διαιτητές που έχουν γίνει πανελίστες μας διασκέδασαν με την ένθερμη άποψή τους για τη φάση. Μια στοιχειώδη γνώση του κανονισμού θα του επέτρεπε να κοιτάξουν με αντικειμενικότητα τη φάση και να μην φωνάζουν άδικα.


Η φάση καρμπόν στη Σκωτία

Την ίδια ώρα που οι άνθρωποι του Άρη – και του Ολυμπιακού φυσικά – μας έχουν ταράξει στην προπαγάνδα, έρχονται τα γεγονότα να τους δείξουν την πραγματικότητα.

Στο ματς της Σέλτικ με την Νταντί Γιουνάιτεντ έγινε μια φάση… καρμπόν με αυτή του Αθανασιάδη.

Ο Μπρίγκιτι βγήκε να διώξει μια μπαλιά στη μικρή περιοχή του και αφού έδιωξε τη μπάλα με γροθιές, συγκρούστηκε με τον Φουρουχάσι και ο διαιτητής έδιεξε πέναλτι. Ωστόσο, το VAR τον κάλεσε και εκείνος πήρε πίσω την απόφασή του καθώς δεν υπήρξε καμία παράβαση από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Δείτε τη φάση στο 02:30:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X