ΑΕΚ - Περιστέρι: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Περιστέρι: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών στην μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου

Η ΑΕΚ πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στο Περιστέρι, με τους περισσότερους παίκτες να είναι σε καλή ημέρα. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Δεν αγωνίστηκε.

Αϊζάια Μάιλς: Καλό παιχνίδι από τον Μάιλς παρόλο που έχασε κάποια σουτ που βάζει εύκολα. Η παρουσία του στο γήπεδο ήταν μια διαρκής απειλή, ενώ έβαλε και τις βολές στο τέλος.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Κακό παιχνίδι επιθετικά από τον Αμερικανό, που και πάλι ήταν άστοχος, όμως έδωσε μάχες στην άμυνα.

Δημήτρης Φλιώνης: Τρομερό ματς από τον αρχηγό της ΑΕΚ, που ήταν εκπληκτικός σε άμυνα και επίθεση, πέτυχε 15 πόντους με μόλις ένα άστοχο σουτ και πολύ σωστές επιλογές.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός δεν έκανε αισθητή την παρουσία, έμεινε άποντος αλλά έδωσε μεγάλες μάχες με τον Ραντάνοφ στην άμυνα, παρά την διαφορά ύψους.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ, ξεσήκωσε την εξέδρα με τα τρίποντα και το πάθος του, δείχνοντας ότι αξίζει να έχει περισσότερο χρόνο.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Τρομερά πράγματα από τον Βλάντο, που διέλυσε στην κυριολεξία την άμυνα του Περιστερίου παίζοντας με πλάτη. Σκόραρε 10 πόντους, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του, σε μια πολύ πληθωρική εμφάνιση.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ για λίγο έχασε το double-double, ήταν και πάλι βράχος στην άμυνα ειδικά απέναντι στον Μπίλαν, ενώ επιθετικά δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Στρέλνιεκς έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι, διάβασε σωστά την άμυνα του Περιστερίου και όταν χρειάστηκε, έβαλε δύο πολύ δύσκολα καλάθια για να δώσει αέρα στην Ένωση.

Κωστής Γόντικας: Παρόλο που έπαιξε λίγο, έδωσε πράγματα στην ομάδα, πήρε 4 ριμπάουντ και πέτυχε ισάριθμους πόντους, προσθέτοντας και αυτός ένα λιθαράκι στην νίκη.

Ηλίας Καντζούρης: Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον προπονητή της ΑΕΚ, που είχε διαβάσει όλο το παιχνίδι του Περιστερίου και έκανε πολύ καλή δουλειά στο να περιορίσει τους γκαρντ του, αλλά και τον Μπίλαν μέσα στην ρακέτα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X